Kerkateskánd

2015.12.23. 06:50

Karácsonyváró ünnepség Kerkateskándon

Kerkateskánd – Karácsonyi kézműves vásárral egybekötött zenés ünnepi műsort tartottak szombaton a település művelődési házában.

Kósa Róbert

Advent utolsó hétvégéjén a Kerecsen Hagyományőrző és Kulturális Egyesület közreműködésével tartották a település hagyományos karácsonyváró ünnepségét.

Fonott kosarakkal és vesszőfonással készült termékekkel érkezett a kerkateskándi karácsonyi vásárra Gerzsényi Gina bárszentmihályfai kézműves. (Fotó: Kósa Róbert)

Molnárné Varga Brigitta (jobbról) helyi kézművesként vett részt a település karácsonyi vásárán, ahol színes harisnyavirág alkotásait ismerhették meg a látogatók.  (Fotó: Kósa Róbert

Rozs Eszter a helyi IKSZT munkatársa elmondta: az idei évben kirakodó vásárral színesítették a programot, melyen meghívott termelők és kézművesek portékáiból válogathattak a látogatók. A kulturális programot gyerekek fellépései mellett az Énekmondó Együttes zenés műsora színesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!