Börtönre ítélték

2019.05.21. 16:08

Megerőszakolta a feleségét a tófeji férfi

Két év, börtönben töltendő szabadságvesztésre ítélte jogerősen az egerszegi járásbíróság azt a férfit, aki megerőszakolta válófélben lévő feleségét.

Arany Gábor

A most 40 éves B.G 2002-ben nősült meg, az együttélésből két gyermek született, 2004-ben, illetve 2009-ben. A házaspár kapcsolata tavaly megromlott, az asszony október közepén bejelentette válási szándékát. Ettől fogva külön is aludtak, a tófeji családi házukban a férfi a nappaliban, míg az asszony a hálószobában tért nyugovóra. A férfi a döntést nem fogadta el, november 4-én kora reggel a konyhában tartózkodó feleségéhez erőszakkal közeledett, és a nő tiltakozása, ellenállása dacára közösült vele. Ezek után az asszony beadta a válókeresetet. Pár héttel később, december 12-én este fél kilenc körül a férfi újra próbált közeledni az asszonyhoz, a melléképület tetejéről próbálta meglesni a fürdőben lévő feleségét, majd beszaladt a házba, és a magát még csak törölközővel takaró nőt megfogta. A nekihevült férfi otromba közeledését az asszony próbálta elhárítani, dulakodtak, ez alatt a törölköző leesett róla, de ekkor sem lett vége az inzultusnak. Közben a két gyermek az anyja védelmére kelt, a kislány telefonon próbált segítséget hívni, míg a kisfiú az apját igyekezett elrángatni. A férje szorításából végül kiszabaduló nő plédet kapott magára és közelben lakó ismerőséhez futott segítségért.

A vádlott beismerő vallomására is tekintettel az egerszegi járásbíróságon már az előkészítő ülésen jogerős ítélet született, dr. Sinkó Vilmos bíró a férfit folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek és 2 év börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélte, végrehajtásában 4 év próbaidőre felfüggesztve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában