Ingatlanbazár

2024.04.06. 11:30

Lenti ékszerdoboz keresi új tulajdonosát

Közel a határhoz, ingázóknak, vagy csak hétvégére kiváló választás ez a kicsi ház, amely, még bővíthető a pince beépítésével. A beköltözéshez nem kell rá költeni, a kilátás csodás, az ára pedig nem horribilis. Ha van közel 10 millió forintja, érdemes befektetnie ebbe az ingatlanba, mert értékálló! Nézze meg a képeket és döntsön!

Zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“A Lenti hegyen, csendes, forgalomtól mentes, barátságos utcában eladóvá vált ez a kisebb, lakóházként is kiválóan funkcionáló pince. Ideális egy párnak vagy egy személynek. Az ingatlant aszfaltos úton lehet megközelíteni, az utolsó 10 méteren viszont kavicsos az út, de ennek ellenére télen-nyáron kiválóan járható. Az ingatlanhoz tartozó terület alján kialakításra került egy nagyobb autóparkoló rész, igény esetén egy fedett autóbeálló is kialakítható. Innen könnyedén megközelíthető az ingatlan, csapadékosabb időben is, hiszen végig le lett kavicsozva a pincéig egy sétálásnyi útszakasz.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Jelenleg 26 nm a lakótér, de igény esetén bővíthető vagy a pince szintből (20 nm) is kialakítható plusz tér. A teljes lakótér nemrégiben kapott új burkolatot. A nyílászárók régiek, de jó állapotúak. A víz és villany vezetékek is régiek, de jelenleg jól működnek.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Fűtése kályhával van megoldva, de egy klíma beszerelésével még kényelmesebb lehet a fűtése télen, nyáron meg a hűtése ennek a kis házikónak.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A területen található egy épített, szalonna/kolbász sütögetős rész is meg néhány gyümölcsfa és szőlő is.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Lenti mindössze 5 percre található, a Szlovén határ is pár percre van autóval. Így ingázóknak is remek választás.”[...]

Forrás: ingatlanbazar.hu

További lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Forrás: ingatlanbazar.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!