Hirdetés

2024.04.20. 11:30

Kehidakustány megszállottja? Van egy ötletünk!

Minden évben csomó pénzt fizet azért, hogy megszálljon valahol, azért, hogy a kedvenc fürdőjében lehessen naphosszat? Ennek vége! Találunk egy jó állapotú ingatlant, amelyet érdemes megvenni, hiszen közel van a fürdőhöz, és amikor nem használja, ki is tudja adni, vagyis bevételi forrásként is tud működni. Nézze meg és döntse el, befeketet- e ebbe a remek kis házba vagy sem!

PR cikk

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Zalai faluban, ahonnan a Kehida Termál 8 perc alatt elérhető autóval, eladó ez a 110 m2 lakóterű, parasztgerendás mennyezetű, falusi ház! Kis munkával rendben tartható, 522m2-es telken áll. Belső fotók e-mailben lekérhetők, megtekinthető előre egyeztetve akár hétvégén is!

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az eladó ingatlan tehermentes, belterületi. Gáz bekötve, jelenleg gázkonvektorok vannak, amelyek ellenőrizve lettek, üzemeltethetők. Udvaron kocsibeálló, nagy száraz pince. Fedett teraszról a konyhába lépni, amiből jobbra a nagy étkező és a nagy nappali nyílik, balra két szoba. A konyhából nyíló helyiségek még a zuhanyzós fürdő wc és egy spájz.

Kehidakustány a Zala folyó völgyében fekszik, ahol a zalai dombság festői, nyugodt környezete, kellemes klímája, a Balatonhoz, a Hévízi-tóhoz és a horvát, a szlovén, illetve az osztrák határátkelőkhöz való közelsége, és elsősorban a föld mélyéről érkező 43 C fokos termálvize, amely mozgásszervi panaszokra kiváló gyógyvíz, olyan adottság, amely ezrével vonzza évente a pihenni és kikapcsolódni vágyókat. Gyógyvize mozgásszervi panaszokra kiváló, a fürdő télen-nyáron üzemel, a településnek a főszezonon kívül is magas az idegenforgalma. Külön érdekesség, hogy a pár kilométerre található Hévíz magas árairól kezd egyre ismertebb lenni a magyar és külföldi vendégek között, miközben Kehidakustány évről-évre egyre növekvő számú vendéget fogad barátságos árainak, és folyamatosan modernizált élményfürdőjének köszönhetően..”[...]

További lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!