Frissen Zalából

2022.01.22. 20:00

Nagyrécse ígérete, avagy 20 nm-ből még bármi lehet!

Ismerős a “small housing” világában? Nézegetett már valaha 20 nm-es, eszméletlen jól megoldott otthonokat? Egy nagyrécsei, mindössze 3,5 millió forintért kínált ház és pince kapcsán ugrott be, milyen jó lenne, ha a megyében is akadna ultra-modern, praktikus hétvégi ház!

zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Zala megyei , Nagyrécséhez tartozó Bacónak-i hegyen kínálunk eladásra egy 20 négyzetméteres házat 3370 m2 területtel. A telek az út jobb, ill. bal oldalán helyezkedik el. Keleti oldalon diófák, míg a nyugati oldalon gyönyörű gesztenyefák sorakoznak. A ház egy szobából, egy prés helységből és egy pincéből áll. Nyaralóvá egyszerűen átalakítható. [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

A mini házak kapcsán egész YouTube csatornák foglalkoznak a kérdéssel. Akerti pihenő saroktól azállandó lakhatást nyújtó otthonokig minden akad a neten, mi szem-szájnak ingere.  Az ilyen videók legnagyobb előnye, hogy olyan kialakítási, helytakarékos megoldásokat is láthatunk, amelyek jelenleg még nincsenek a köztudatban. Ebből merítve pedig akár saját otthonainkat is felhasználó barátabbá tehetjük, akármilyen kicsit alapterületről is van szó.

Forrás: ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!