Horoszkópok

2013.07.13. 15:06

Heti horoszkóp (július 15–21.)

Nézze meg, mit ígérnek Önnek a csillagok a hétre!

Kos (III. 21–IV. 20.)

A harag rossz tanácsadó: ne vádolja tovább azt, akivel valaha nagy konfliktusa volt. Különösen, ha sikerült megnyugtatóan rendezni a dolgokat. Ha még van függőben ügyük, akkor se kezdje a múlt felhánytorgatásával. Pláne, ha ez a valaki netán a kedvese (vagy az exe), és árgus szemmel nézi minden lépését.

Bika (IV. 21–V. 20.)

Párkapcsolatában mély ragaszkodást érez kedvese iránt, talán ezért is tud majd könnyebben megegyezni vele a vitás kérdésekben. Még akkor is rendbe tudja tenni a szerelmi életét, ha az már egy ideje rossz irányt vett. Használja ki a lehetőséget a kapcsolatuk újjávarázsolására!

Ikrek (V. 21–VI. 21.)

Felesleges örökös bizalmatlanságával rémítenie a kedvesét. Ha mellé áll, ő is sokkal kitartóbb lesz. A hét második felében a magánéletében több hétköznapi vita várható, miután minden otthoni munka önre hárul. Ossza meg a terheket a családtagjaival! A politikai tusakodástól pedig óvakodjon.

Rák (VI. 22–VII. 22.)

A munkáját ne vigye haza a magánéletébe, hagyja az irodában. Ha harmóniát szeretne, fontos, hogy magánéletében ne hagyja, hogy eluralkodjanak önön az indulatok. Amikor fáradt, akkor feszültté válhat, és ilyenkor könnyebben meglátja szerelme hibáit. Legyen egy kicsit elnézőbb!

Oroszlán (VII. 23–VIII. 23.)

Az idejét a héten nagyon nehezen tudja beosztani, arra nem igazán marad lehetősége, hogy szerelmével, családjával szervezzen programokat, így elmaradhat néhány fontos szívügyi teendője. Ezt kudarcnak éli meg. Némileg segíthet, ha közösen vacsoráznak, hogy megbeszéljék a nap történéseit.

Szűz (VIII. 24–IX. 23.)

A következő hetekben annyi lesz a teendője, hogy a családjával jóformán csak levelezhet. Ne keseredjen el ezért, ennek is vége lesz egyszer. Ha a kedvese nagyon háborogna, hűtse őt le kedveskedésével. Az sem hagyja hidegen, ha elárulja neki, mennyivel gyarapodik majd a pénztárcája.

Mérleg (IX. 24–X. 23.)

Most alkalma nyílhat arra, hogy családjával egy kisebb utazást tegyen. Lehet ez egy hosszú hét vége is, amelyet végre pihenéssel töltenek, kirándulni is mehetnek, de egy wellness szálloda is jó ötlet. Ettől visszatér az „életkedve”, a nyár is új erőket ébreszt önben, és pénzügyei jóra fordulhatnak.

Skorpió (X. 24–XI. 22.)

A héten meglehetősen érzékennyé, sőt sértődékennyé válhat. Elég egy rossz megjegyzés kedvese részéről, és máris tönkrement a napja. Próbáljon meg kicsit nagyvonalúbban hozzáállni a napi feszültségekhez, így könnyebben átvészelik a hetet. Előfordulhat, hogy csak a saját véleményét tartja jónak. Ne próbálja rákényszeríteni a párjára.

Nyilas (XI. 23–XII. 21.)

Vége a flörtöknek, kalandozásoknak. A nagy szerencsebolygó mindenesetre garantálja egy utazás sikerét, akár nászi lesz az út, akár nem. Ne bánjon csínján a romantikával, minden téren pótolja be a szerelem nélküli hónapok hiányát. Végre kikapcsolódhat, közös élményeket szerezhet kedvesével.

Bak (XII. 22–I. 20.)

Rengeteget dolgozik, mert egy előléptetés vagy fizetésemelés van kilátásban. Úgy gondolhatja, hogy majd akkor fog lazítani, amikor nem lesz ennyi munkája. Nem is jut elegendő ideje a kedvesére. Ha a kapcsolatuk arra korlátozódik, hogy kis cetliken leveleznek, akkor sürgősen változtatnia kell rajta!

Vízöntő (I. 21–II. 19.)

Egy utazásról hazatérve sok minden átértelmeződik önben. Másként látja az itthoni viszonyokat, az életet, eddigi tetteit. Talán minden csak azért történt, hogy most változtasson. Szívügyekben tehát megérett az idő a régi dolgok lezárására, és egy új, szebb fejezet megnyitására.

Halak (II. 20–III. 20.)

Szerelmi téren minden a legnagyobb rendben: szinte két méterrel a föld felett jár és lebeg, hiszen végre szeret, és viszont szeretik. Tehát ezen a héten (is) örömteli időszak vár önre. Jó lenne, ha némi romantikára is lenne lehetőség (ne csak a hálószobára gondoljon). Lepje csak meg kedvesét egy hangulatos gyertyafényes vacsorával!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!