Horoszkópok

2013.06.01. 17:10

Heti horoszkóp (június 3-9.)

Nézze meg, mit ígérnek Önnek a csillagok a hétre!

Ikrek (V. 21–VI. 21.)

Nyár elején a pozitív kisugárzást adó Vénusz mellett a nagy szerencsebolygó, a Jupiter is az ön jegyébe lép. Az égieknek hála, minden jóban része lehet a szerelemben. Akkor is, ha már foglalt a szíve. Júniusban már nemcsak a kedvese, hanem a családja támogatását is jobban élvezi a karrierjét érintő ügyekben.

Rák (VI. 22–VII. 22.)

Nagyon törekszik a stabilitásra. Fontos az érzelmi megbízhatóság, de be kell látnia, partnere jogos igénye, hogy mindehhez a szilárdságot anyagilag is meg kell alapozni. Persze, ez kevés a boldogsághoz. Sok zavarba ejtő változásra számíthat (új főnököt, vagy új pozíciót kaphat), alkalmazkodnia kell, hogy ura maradjon a helyzetnek. De sikerülni fog.

Oroszlán (VII. 23– VIII. 22.)

A harmónia eléréséhez partnere mellett az ön rugalmasságán is sok múlik most. Szívügyekben mindig mindent beszéljenek meg! Csak higgadtan...! Egyre inkább érezheti, hogy az önmegvalósítás, a maga kereste út fontosabb, mint az, amit kollégái (vagy főnöke) szabnak önnek. Ne legyen meggondolatlan!

Szűz (VIII. 23–IX. 22.)

Az emelkedést pályáján a Jupiter hozza el, hölgyeknél ez lehet gyermekáldás is: mint a női lét magasabb szinten való betöltésének lehetősége. Szerelmeskedjen sokat, ha babát szeretne! Munkahelyén felfordulásra számíthat, egy feladattal alaposan elcsúszik, nem tudja tartani a határidőt. Ne adja ki magát a kollégáinak, pláne a főnökének!

Mérleg (IX. 23–X. 22.)

A Szaturnusz és a Vénusz „kapcsolatának” köszönhetően most valamilyen hosszú távú elkötelezettséget vállalhat, vagy összeköltözést, de akár házasságot is jelenthet ez júniusban. Munkahelyi pozíciója nagyban múlik azon, hogy mennyire tudja – a legjobb értelemben szólva – behízelegni magát feljebbvalói szívébe.

Skorpió (X. 23–XI. 21.)

Féltékenységre okot adó pletykákat is hall a párjáról, ezért nyomozásba kezd. De ez az egész csak rosszindulatú rágalom. Ha befektetésekkel foglalkozik, a mások pénzével vagy a kölcsönügyletekkel kapcsolatos ügyletekben jó napokra számíthat.

Nyilas (XI. 22–XII. 20.)

A hét közepétől megnő a személyes vonzereje, az ellenkező nembeliek csak úgy rajzanak ön körül. Híres ember szerelmét is elnyerheti. Ám nem lehet minden az ön kezében. A karrier házán áthaladó Mars küzdelmes időket jelez a munkájában. Ezért jóval több erőre lesz szüksége állása megtartásához.

Bak (XII. 21–I. 19.)

Egy friss szerelem a hét vége felé válaszút elé állíthatja. Ha nem akar elköteleződni, akkor ez a kapcsolat végét is jelentheti. Főleg, ha már régebbi párkapcsolatban él. Június önnek nem annyira a nyaralás, mint a munkálkodás időszaka. Hatalmas lépésekkel haladhat előre a munkahelyén a főnökség szívének meghódításában.

Vízöntő (I. 20–II. 18.)

A Jupiter a szerelem házában áldást hoz minden tevékenységére. Ha még nem lenne párkapcsolata, bizakodva vághat bele egy új szerelembe. Bár munkaügyei jobban állnak, ami az elismertségét, pozícióját illeti, egzisztenciális téren az igazi magaslat még várat magára. De a világért se adja fel!

Halak (II. 19–III. 20.)

Kedvese rámenőssége ezekben a napokban valahogy vonzóbbnak tűnik, mint máskor. Ennek köszönhetően régi kapcsolata áthangolódik, elmélyül, gyengédséggel telik meg. Alighanem erre vágyott. Kicsit megingott önben főnöke bizalma, ezért használja ki a jó marketinget! Pozíciója megerősítéséhez most emellett a család támogatása is sokkal fontosabb, mint valaha.

Kos (III. 21–IV. 20.)

Kapcsolata felvirágoztatásában az utazásnak is nagy szerepe lehet: ami persze jóval több lehet puszta kirándulásnál. Júniustól minden a kapcsolatain múlik: sokat segíthet meglévő kapcsolati tőkéje kamatoztatásával, de de a barátokat hanyagolja!

Bika (IV. 21–V. 20.)

A nyár eleje – veszekedés helyett – inkább a kirándulásoknak és az aktív pihenést lehetővé tevő nyaralásoknak kedvez a párkapcsolatában – ezért éljen is vele! Valamelyik nagyratörő terve biztosan beérik: ekkor a bőség már a pénztárcáját is utoléri. De a befektetéseknél azért legyen óvatos!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!