Horoszkópok

2016.02.29. 10:30

Napi horoszkóp - Valaki az őrületbe kergeti a Kost

A Halaknak még tart a szerelmi válsága.

Heffler Péter

Kos – Ma a szokottnál is jóval könnyebben lobbanhat lángra, mert valaki az őrületbe kergeti. Egy régi ügyről van szó, amit az illető nem hajlandó elfelejteni és folyton felemlegeti önnek.

Bika – Most ne is foglalkozzon mással, csakis magával. Nézze azt, hogy mi jó önnek, és ne azt keresse folyton, hogy mi szolgálja a többiek érdekeit, mert különben soha nem fog előrelépni!

Ikrek – Nagyon hasznos tapasztalatokkal gazdagodhat a nap folyamán, ha megpróbálja az eseményeket kicsit más szemmel nézni. Figyelje, hogy reagál a történésekre!

Rák – Úgy érzi, hogy meg van kötve a keze, és ezzel a korlátozott mozgástérrel nem juthat egyről a kettőre. Vigyázzon, mert tehetetlenségében hajlamos lehet ma mindenkivel összeveszni!

Oroszlán – Lehet, hogy az utóbbi időben kicsit lassabb lett a tempó, de ha most elkezdi siettetni a dolgokat, akkor az egész eddigi munka kárba vész! Jól gondolja meg a következő lépést!

Szűz – Nem szabad továbbra is azon rágódnia, hogy mit kellett volna máshogy csinálnia! Inkább a jelen történései kössék le a figyelmét, hogy egy szebb holnapra ébredhessen!

Mérleg – Nincs azzal semmi baj, ha még nem áll készen meghozni egy igen fontos döntést. Azonban nem szabad hitegetnie a többieket, mert legközelebb már nem fognak adni a szavára!

Skorpió – Nem mindig az a probléma, amit éppen meghall az ember, hanem sokszor mélyebbre kell ásni, hogy rájöjjön mi a baj. Meg kell találnia, honnan indult a jelenlegi veszekedés!

Nyilas – Egy csapásra tisztábban lát mindent maga körül most, hogy kedvező fejlemények álltak be egy bizonyos ügyben. Persze előre még ne igyon a medve bőrére, de tény, hogy jól áll!

Bak – Szeretné kiélvezni a jelenlegi helyzetet, hiszen olyan keményen dolgozott azért, hogy idáig eljusson. Ne törődjön a károgókkal, néha ön is megérdemel egy kevéske lazítást!

Vízöntő – Nagyon kedvező lehetőségek adódnak a nap folyamán, amiket két kézzel kellene megragadnia! Minden esélyt megkap, hogy könnyebbé tegye a helyzetét!

Halak – Még mindig tart a szerelmi válsága, ami ugyan folyamatosan csillapodik, de még mindig ráhatással van a mindennapjaira. Kitartás, lassan teljesen elmúlik a fájdalma!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!