Hírek

2015.09.01. 14:21

Rollerrel a pirosban - súlyos baleset Zalaegerszegen (frissítve)

Zalaegerszeg - Kedden délután nem sokkal négy óra után súlyos baleset okozott riadalmat Zalaegerszegen, a Göcseji út és az Ady utca kereszteződésében.

Magyar Hajnalka

A szemtanúktól beszerzett információk szerint egy fiatal fiú a piros jelzés ellenére hajtott rollerjével a kereszteződésben lévő gyalogátkelőhelyre, ahol elütötte őt a Zala Volán ott haladó járata.

A mentők pillanatok alatt a helyszínen termettek, szívmasszázst alkalmaztak az eszméletlen fiún, majd kórházba szállították.

Érdeklődésünkre Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, a baleset elszenvedője egy 9 éves kisfiú, aki egyedül tartózkodott a helyszínen. Életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol információink szerint koponyasérülései miatt CT-vizsgálatra vitték.

Frissítés:

Dr. Nagy Tamástól, a Zala Megyei Kórház sürgősségi osztályának vezetőjétől megtudtuk, az életfunkciók stabilizálását követően a kisfiút súlyos, életveszélyes állapotban a gyermekintenzívre szállították.

 

Fotó: Pezzetta Umberto

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!