Hírek

2013.08.20. 13:08

Önfeledten szórakoztak a Zala Szépe 2013 versenyzői

Zalaegerszeg - A Zala Szépe 2013 döntőjének eredményhirdetése után is maradtak a lányok és fergeteges hangulatban hajnalig buliztak a fellépőkkel a színpadon.

Benedek Bálint

A koronázási ünnepséget követően az 1990-es évek hazai sztárcsapatai, óriási slágerekkel várták az AquaCity közönségét, s ebben a kitűnő hangulatban a döntős szépségek is kitartottak. A zalaegerszegi királynő, Balogh Edina mellett első udvarhölgye, Bogár Szabina, de Cser Alexandra és Lendvay Dominika is buliztak. Ráadásul a V-Tech együttes invitálására a lányok újra színpadra léptek, ekkor viszont önfeledten mulattak a legismertebb dalokra, sőt táncra perdültek. A zalaszentgróti, Dominika még dalra is fakadt, méghozzá Kefirrel az "Éjfél után" című slágert adták elő.

Persze a jó hangulathoz hozzájárult, hogy az első három helyezett értékes ajándékokkal gazdagodott. A királynő másodmagával elutazhat egy Toszkán körutazásra luxusautóbusszal, s három hónapig korlátlanul használhat egy Volkswagen Golf 7-es autót. A 3. helyezett koronát ábrázoló egyedi tervezésű nyakéket kapott drágakövekkel a Böjte Ékszer ajándékaként, 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt a zalaegerszegi Centrum Üzletházban található Erami Fehérneműtől, ICE-WATCH karórát a Zala Plazaban lévő Alessandro Ékszer felajánlásában, 20 ezer forintos vásárlási utalványt a zalaegerszegi Divat Box Shopping Centertől, 100 órás nyelvtanfolyamot tankönyvekkel a zalaegerszegi Szám-Pont Kft.-től, E-book olvasót a ProComp Számítástechnikai Kft. jóvoltából. A 2. helyezett szintén koronát ábrázoló egyedi tervezésű nyakéket nyert drágakövekkel a Böjte Ékszertől, 15 ezer forint értékű vásárlási utalványt a zalaegerszegi Centrum Üzletházban található Erami Fehérneműtől. ICE-WATCH karórát a Zala Plazaban lévő Alessandro Ékszertől, 30 ezer forint értékű vásárlási utalványt a zalaegerszegi Divat Box Shopping Centertől. Ezen kívül még 2 fő részére 2 éjszakás wellness pihenést félpanzióval, az alsópáhoki Kolping Hotel luxuslakosztályában, egy Samsung Galaxy TAB 2 7.0 Wifi táblagépet a zalaegerszegi K & H Számítástechnikai Szaküzlettől, továbbá 30 ezer forint értékű szépségutalványt a hévízi Zena beauty + med center felajánlásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!