Hírek

2016.05.21. 15:45

Halálos motorbaleset Felsőpáhok közelében (frissítve)

Két motorkerékpáros nekiütközött a szalagkorlátnak Felsőpáhok közelében szombaton.

Keszey Ágnes

A helyszínelés több órát igénybe vesz – mondta el érdeklődésünkre Sznopek Veronika, a Zala megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense kora este. A balesetben egy alsópáhoki férfi hunyt el, a súlyosan sérült motoros sárvári lakos. Mindketten Zalaegerszeg irányából tartottak Keszthely felé.

- Két motoros megcsúszott a szentgyörgyvári elágazó és a Zalaköszvényes közti útkanyarulatban - feltehetően a sebesség helytelen megválasztása miatt -  és szalagkorlátnak csapódott Az egyik férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik férfit életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter vitte kórházba. A baleset körülményeit a Zala megyei rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja. A rendőrök teljes szélességében lezárták az 760-as számú főutat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére, ami még körülbelül egy órát vesz igénybe – mondta lapunknak a helyszínen Sznopek Veronika nem sokkal este nyolc óra előtt.

21:10 Befejezték a helyszínelést Zalacsány közelében

Újra zavartalanul haladhat a forgalom a 760-as számú főút balesettel érintett útszakaszán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!