Hírek

2017.03.17. 14:53

Zakó László a Jobbik egyik választókörzetének jelöltje

Nagykanizsa – Zakó László, a Jobbik Magyarországért Mozgalom regionális igazgatója a párt hármas számú választókerületének képviselőjelöltjeként indul a jövő évi választásokon.

Szabó Zsófia

Ezt jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján a politikus, aki elöljáróban felidézte: korábban már többször foglalt helyet a parlamentben.

– 1998-tól négy éven keresztül egyéni képviselője voltam a városnak, először a Független Kisgazdapárt, később a MIÉP színeiben – jelezte Zakó László. Elmondta: a Jobbikba 2008-ban lépett be. Két év múlva a párt országgyűlési képviselője lett.

– Újabb négyéves ciklusra készülök. A nagykanizsai választókerülethez tartozó, több mint nyolcvan település érdekeit képviselném, amennyiben ismét bizalmat szavaznak nekem a választók – közölte Zakó László. Ahogy azt is: a Jobbiknak a választókerületek nagy többségében már megvan a jelöltje, mivel gőzerővel készülnek a választásokra, amelyen győzni akarnak.

– Reménykeltőek helyi szinten is az erre vonatkozó előzetes felmérések – állította a Jobbik régiós igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!