Hírek

2016.11.18. 19:02

Kvótaszavazás és alkotmánymódosítás

Keszthely - A kvóta elleni küzdelemben Magyarország polgárai csak a kormányra és a kormánypártokra számíthatnak - mondta Manninger Jenő országgyűlési képviselő az alkotmánymódosításról szóló sajtótájékoztatóján.

Keszey Ágnes

A képviselő kifejtette: az EU  nem talált  helyes és hatékony választ  legsúlyosabb válságára, a tömeges népvándorlásra. Mint elhangzott: az országra nehezedő nyomás elhárításában nagy segítség volt egy új egység: 3,3 millió ember egységesen támogatta a kormányt a kényszer-betelepítés ellen. Ezt követte az alaptörvény módosítását célzó parlamenti szavazás.

- Van egy felelős kormány és egy felelőtlen ellenzék: az illegális bevándorlást támogatják. Az ellenzéknél  nincsen különbség: a Jobbik és az MSZP egyforma álláspontot képviselt, egyik sem szavazta meg - emelte ki Manninger Jenő.  Hozzátette: a Jobbik hátat fordított saját szavazóinak- de ezzel sokan nem értenek egyet a pártból.

Manninger Jenő országgyűlési képviselő Fotó: Keszey Ágnes

-  Zalában szinte csak  Zalaszentgrót testülete nem hozott határozatot a kötelező betelepítési kvótával szemben. DK-s polgármestere szembemegy a választókkal:  Zalaszentgróton  2544  megjelent állampolgár közül    2420-an szavaztak  nemmel a kötelező betelepítésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!