Hírek

2016.04.11. 12:55

Holtan találták meg a Zalaszentgróton eltűnt férfit

Több mint három hét után a zalabéri Vörös-hegyen találtak rá a keresett személyre.

Nagy erőkkel, speciálisan képzett kutyákkal is keresték azt a 68 éves férfit, aki 2016. március 20-án személyautójával ismeretlen helyre távozott a Tüskeszentpéterben lévő csirketelepről.

A rendőrség, katasztrófavédelem, a környékbeli települések polgárőrei és helyi lakosok hiába fésülték át a rendkívül nehezen járható környéket többször is tüzetesen, éjszakába nyúlóan, a férfinak már csak a holttestét sikerült április 10-én délelőtt megtalálni. A több száz méter hosszú keresőláncot alkotók egyik tagja vette észre az élettelen testet az aljnövényzettel sűrűn benőtt zalabéri Vörös-hegyen. Az elhunyt férfi autóját az eltűnését követő napon már megtalálták a rendőrök.

A haláleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja, mivel idegenkezűségre utaló nyom, vagy adat nem merült fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!