Hírek

2016.03.11. 19:33

Zalai Hírlap sajtónapi rendezvénye, díjátadással

Zalaegerszeg – A Zalai Hírlap sajtónapi szerkesztőségi ünnepségén az idén is nívódíjat vehetett át arra érdemes kollégánk.

A hagyományoknak megfelelően titkos szavazással választotta meg a megyei napilap szerkesztősége azt a kollégát, akit az elmúlt időszakban végzett munkája alapján a csapat érdemesnek tartott a nívódíjra.

Horváth-Balogh Attila (a képen jobbról) nagykanizsai újságírónak Horváth A. Attila szerkesztőségi vezető, digitális főszerkesztő adta át a szerkesztőség által megítélt nívódíjat a pénteki ünnepségen. Fotó: Katona Tibor

A voksok alapján Horváth-Balogh Attila nagykanizsai újságíró-riporter vehette át az elismerést pénteken a zalaegerszegi szerkesztőségben tartott ünnepségen. A rendezvényen Horváth A. Attila szerkesztőségi vezető, digitális főszerkesztő szólt a Zalai Hírlap, mint a megye meghatározó médiuma küszöbönálló tartalmi fejlesztéséről, kifejtve, hogy hamarosan még bővebb helyi tartalmat, még több  információt, érdekességet tud a lap minden felületen (nyomtatott, online és digitális formában is) szolgáltatni olvasótáborának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!