Hírek

2016.03.30. 11:25

Mocskolódó névtelen levelet kaptak a botfaiak

Zalaegerszeg – A Zala-Depo Kft. nevében számítógéppel írt névtelen levelekkel "árasztották” el a botfaiakat.

Arany Gábor

- Édesanyám is kapott a zala-depós levélből, pedig ő már nyolc éve halott, annak idején a szolgáltatónál ezt bejelentettem, át is írták a nevemre. Felháborít, hogy most valaki a régi címlistát felhasználva küldte ki ezt a levelet. Arra lennék kíváncsi, ez miként történhetett meg - mondta a botfai városrészben lakó férfi, aki szerkesztőségünket is megkereste a postán érkezett irattal.

A borítékra a címzést és a feladót számítógéppel szerkesztett cédulákkal ragasztotta a névtelen szerző. A "kedves olvasónk" megszólítással kezdődő levél a Zala-Depo dolgozói nevében sorolja fel sérelmeiket. Ennek részletezésétől eltekintenénk, de az alpári stílus még azokban is komoly kétségeket kelthet a leírtak hitelességével kapcsolatban, akik egyébként nem szimpatizálnak a levélben emlegetett és válogatott aljasságokkal meggyanúsított személyekkel. Információnk szerint a kézzel felbélyegezve útjára indított levelek célzottan a botfai postaládákban landoltak. Kivéve a zala-depós dolgozókat, ami arra utal, hogy a levél szerzője rendelkezett a szétválogatáshoz szükséges ismeretekkel. Még ha nem is frissekkel, amire utal olvasónk esete is.

Érdeklődtünk a Zala-Depónál is, a cég sajtószóvivője, Harmath Virág közölte, Gecse László ügyvezető igazgató azonnali hatállyal megtette a szükséges intézkedéseket és feljelentést tett a rendőrségen. A rágalmazó felkutatása érdekében indított nyomozáshoz várnak minden használható információt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!