Hírek

2015.12.27. 16:44

Év végi koccintós túra

Bödeháza/Zsitkóc – A szlovén-magyar együttműködés egyik szimbólumává vált már, hogy a két határmenti település lakói és a hozzájuk csatlakozók óévbúcsúztató találkozót tartanak december végén a hetési Barátság Parkban.

Korosa Titanilla

A vasárnapi rendezvényt néhány éve egy túrával bővítették. A mintegy 140 résztvevő Zsitkócról indulva ez alkalommal is érintette a riganyóci kilátót, majd a túra végén a magyar oldalon érkeztek meg a parkba, ahol elbúcsúztatták az óévet és pezsgős koccintással köszöntötték az új esztendőt. A túrázók mellett többen a Barátság Parkban csatlakoztak a programhoz.

A magyar-szlovén határ mentén megrendezett túra résztvevői koccintanak az új esztendőre. A kép bal szélén Bedő Andrea, a túra szervezője. Fotó: Kósa Róbert

Emellett vasárnap a lenti Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület is megtartotta hagyományos óévbúcsúztató éjszakai barátság túráját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!