Hírek

2015.10.14. 13:44

Rezidens orvosok köszöntése a megyei kórházban

Zalaegerszeg – Tizenhét fiatal rezidens orvost köszöntöttek szerdán a Zala Megyei Kórházban. Közülük heten idén szeptemberben érkeztek.

Magyar Hajnalka

A többiek már korábban munkába álltak, hogy a zalai kórház által nyújtott háttérrel  szerezzék meg a szakorvosi képesítésüket. Az összejövetelen dr. Halász Gabriella főigazgató köszöntötte a pályakezdő orvosokat, vázolva számukra az intézményben rejlő  lehetőségeket. Kiemelte a kórházban zajló nagy megújulást, ami összességében mintegy 1,5 milliárd forintos eszközbeszerzést is magába foglal. Remélte, hogy a fiatalok a szakmai felvérteződés mellett a civil életben is megtalálják itt a számításukat. A továbbiakban dr. Kecskés Gábor orvosigazgató, valamint Kovács Erzsébet ápolási igazgató is szólt  az ifjú szakemberekhez.

Középen dr.Halász Gabriella, balról Kovács Erzsébet és dr.Kecskés Gábor. Köröttük a fiatal orvosok: dr.Alhelbouni Mohamed, dr.Bíró Enikő, dr.Bús Dorottya, dr.Husz Viktória, dr.Mateas Zsolt, dr.Mayer Georgina, dr.Nagy Zsófia, dr.Németh Bence, dr. Osadczuk András, dr.Török Krisztina és dr.Turdean Gábor. Fotó: Pezzetta Umberto

A Zala Megyei Kórházban tavaly és idén munkába állt rezidensek a legkülönfélébb osztályokon tevékenykednek: dr.Alhelbouni Mohamed (traumatológia), dr.Baróti Bíborka (infektológia), dr.Bicsák Bertalan (neurológia), dr.Bíró Enikő (patológia), dr.Bús Dorottya (szülészet-nőgyógyászat), dr. Fónagy Gergely (szívsebészet), dr. Frenyó Magdolna (szívsebészet), dr.Horváth András (sürgősségi), dr.Husz Viktória (szülészet-nőgyógyászat), dr.Lukács Judit (onkológia),  dr.Mateas Zsolt (aneszteziológia és intenzív), dr.Mayer Georgina (gyermekosztály), dr.Nagy Zsófia (szemészet), dr.Németh Bence (kardiológia), dr. Osadczuk András (kardiológia), dr.Török Krisztina (sürgősségi) és dr.Turdean Gábor (radiológia).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!