Hírek

2014.08.25. 16:48

Akkor és most - Tudja, hol és mikor készült a fotó?

Mindig varázslatos élmény régi képeket nézegetni, s nemcsak családi körben. Mostantól arra invitálunk mindenkit, hogy régi és új felvételek segítségével együtt tekintsük át a megyét!

Tudta? A képek Zalaszentgrótról valók.

A fekete-fehér fotót Kummer Gyula készítette és küldte el szerkesztőségünkbe. Valamikor az 1970-es évek közepén ilyen volt az akkor Szabadságnak nevezett tér. Másként futottak a parki utak, mások voltak a fák, és más az emlékmű is ahhoz képest, amit fotósunk napokkal ezelőtt látott és meg is örökített - a Templom téren.

A későbbiekben természetesen a megye többi városába is ellátogatunk e módon, s ezúton biztatunk mindenkit arra, hogy lakóhelyéről, a neki kedves tájról küldjön nekünk régi fényképet. Kérjük, a helyet pontosan jelöljék meg, hogy a Zalai Hírlap fotósa lehetőleg ugyanarról a pontról készíthesse el a új képet. A felvételeket másolatban akár postai úton (Zalaegerszeg, Ady u. 62., vagy elektronikus levélben szkennelve is elküldhetik a [email protected] e-mail címre.

Olvasóink küldeményei mellett a Zalai Hírlap a saját archívumában is kutat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!