Hírek

2014.02.27. 19:12

Horogkereszt a Jobbik megyei frakcióvezetője házánál

Lenti - Horogkeresztet rajzolt ismeretlen személy a Jobbik lenti elnöke, a radikális párt megyei közgyűlési frakcióvezetője háza előtti közműszekrény oldalára.

Gyuricza Ferenc

Völgyi Zoltán és a horogkereszt. Szerinte provokáció. Fotó: Gyuricza Ferenc

Az önkényuralmi jelkép felett a „fasiszták" felirat is szerepel, s onnan egy nyíl mutat egyértelműen a politikus háza felé. A feliratot és a rajzot vélhetően szerdáról csütörtökre virradó éjszaka készíthették el, azt ugyanis csütörtökön vették észre az arra járók.

Érdeklődésünkre Völgyi Zoltán mindezt megerősítette, és elmondta: az alkoholos filctollal megrajzolt önkényuralmi jelkép felett a „fasiszták" felirat szerepel, illetve a szekrény tetejére nyilat is rajzolt az ismeretlen elkövető, amely a háza felé mutat.

– Ebből egyértelműen következik, hogy nekem szánták az „üzenetet", amit provokációnak tartok – mondta Völgyi Zoltán. – Amikor a firkálást felfedeztük, rögtön megtettem a bejelentést a rendőrségen. A firkálás valószínűleg szerda éjjel történt. Különös jelentőséget nem tulajdonítok neki, azt gondolom, a választási kampányidőszak eldurvulását jelzi mindez, holott magam nem is indultam el parlamenti képviselőjelöltként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!