Hírek

2014.01.26. 08:55

A legtöbbet segítők oklevelet kaptak a taggyűlésen

Nagykanizsa - A Honvéd Kaszinó tükörtermében tartotta éves taggyűlését pénteken a Nagykanizsai Honvéd Egyesület. Az előző évi beszámoló mellett Tarr Ernő, az egyesület elnöke ismertette az idei év fontosabb tennivalóit, s áldozatos munkájáért hét tag elismerésben részesült.

Benedek Bálint

-Az év legnagyobb eseménye volt, hogy a Fegyveres Erők és Testületek Nyugállományúak Klubja társadalmi szervezetet a civil törvényhez igazodva március 8-án egyesületté alakítottuk át - mondta el Tarr Ernő. A taglétszám némileg csökkent, ám a jelenlegi 147 fővel is az egyik legnépesebb közösség vagyunk a városban.

Az elnök méltatta azok tevékenységét, akik az egyesület érdekében olykor a szabadidejüket is feláldozva végezték a feladatokat. Az egyesület idősei a sportrendezvényeken is remekeltek, hiszen tekében harmadik, míg asztaliteniszben második helyet szereztek. Tarr Ernő ezentúl szeretné még, ha tagok minden felmerülő problémával felkeresnék az elnökséget, hogy arra mielőbb megoldást találnának.

-A külföldi kapcsolatok terén is előreléptünk, ugyanis az erdélyi Kovászna küldöttségével találkozhattunk, s kedvességüket ebben az évben viszonozni kívánjuk - tette hozzá az elnök. Sok a feladatunk a jövőre nézve is, a legfontosabb, hogy májusban Nagykanizsán tartanánk a megyei honvédelmi napot, melyet terveink szerint a lenti, zalaegerszegi és keszthelyi testvérklubokkal közösen rendeznénk meg.

A taggyűlés záróakkordjaként a legtöbbet segítő tagok Gőcze Istvánné, Zsidiné Nászer Éva, Boha Kálmánné, Boha Józsefné, Nászer Józsefné, Leitman János és Bévárdi Gyula oklevelet vehettek át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!