Hírek

2013.12.10. 09:37

Verekedés a nagykanizsai sportpályán

Súlyos sérülést szenvedett a férfi a sportpályán történt verekedés során.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal zárta le a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya azt a nyomozást, amelyet súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el. A gyanú szerint 2013. július 25-én 20 óra körüli időben Nagykanizsán a Kaán Károly utcai Mindenki Sportpályáján két helybeli férfi vitatkozott össze. Mindketten barátaikkal fociztak, amikor egy korábbi nézeteltérés miatt összeszólalkoztak.

A szóváltás végül tettlegességig fajult, amikor a 43 éves férfi lefejelte a 37 éves férfit, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A nagykanizsai rendőrök a támadót pár órán belül gyanúsítottként hallgatták ki, aki a terhére rótt cselekményt elismerte. Tettét a férfi önvédelemmel magyarázta, ugyanis állítása szerint először a fiatalabb férfi ütött.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 43 éves I. Lászlóval szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!