Hírek

2013.12.09. 16:35

Diáktársaiknak szereznek örömet

Zalaegerszeg - Ötödik éve hagyomány az Öveges József Általános Iskolában az adventi jótékonysági vásárt, az e hétvégén megrendezett is jól sikerült.

Magyar Hajnalka

A támogatandó célról minden évben a tantestület dönt tudtuk meg Salamon Edit intézményvezető helyettestől. Ez alkalommal a bevételből az iskola nehéz helyzetben lévő tanulóinak szeretnének örömet szerezni, részt vehetnek ugyanis december 14-én a " Mosolyt az arcokra, melegséget a szívekbe" című budapesti karácsonyi gyermekrendezvényen.

A jótékonysági vásárhoz az andráshidai óvoda is csatlakozott, ajtódíszekkel, illatzsákocskákkal gazdagítva a kínálatot. A diákok és szüleik otthon elkészített süteményekkel, mézeskaláccsal, apró ajándékokkal vonultak fel a vásáron, de helyben is születtek kézműves tárgyak. Mint megtudtuk igényes, szép munkák közt válogathattak az érdeklődők, számosan szerezték be itt a karácsonyi kis ajándékokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!