Hírek

2013.05.17. 08:12

Segítséget színlelt, táskát lopott egy trió Zalaegerszegen

A zalaegerszegi rendőrök őrizetbe vették azt a két nőt és egy férfit, akik május 16-án Zalaegerszegen, a Kossuth utcában késő este ellopták egy férfi táskáját.

zaol.hu

A gyanú szerint az 51 és 36 éves zalaegerszegi nők és 22 éves férfi ismerősük egy belvárosi rendezvényen egy szemmel láthatóan védekezésre képtelen férfinak nyújtottak segítséget azzal a szándékkal, hogy táskáját megszerezzék tőle. A táskában készpénz, mobiltelefon és az 59 éves férfi okmányai voltak.

A zalaegerszegi rendőrök a három gyanúsítottat a helyszínen elfogták, majd kihallgatásukat követően őrizetbe vették. A rendőrök munkáját segítette az, hogy a Kossuth utcában lévő térfigyelő kamerák végig rögzítették a bűncselekmény elkövetését. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 22 éves E. Ferenc, az 51 éves K. Mária és a 36 éves E. Klára ellen csoportosan elkövetett kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - tájékoztatott pénteken a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!