Hírek

2013.05.24. 09:14

Lövés vetett véget a verekedésnek Pacsatüttősön

Pacsatüttős - Súlyos sérüléseket szenvedett az a német férfi, akire csütörtök délután három ember támadt rá saját udvarán Pacsatüttősön.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A 66 éves férfi korábban az egyik férfi fiával keveredett szóváltásba a buszmegállóban és ez a konfliktus vezetett a veszekedéshez. A gyanú szerint a 34 és 38 éves pacsai lakosok több alkalommal ököllel megütötték a 66 éves férfit, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A veszekedésnek az vetett véget, hogy az idős ember a gáz-és riasztó fegyveréből leadott egy lövést - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A zalaegerszegi rendőrök a két támadót elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntette és csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást K. Zsolt és O. János ellen. A gyanúsítottak szabadlábon védekeznek.

 


Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!