Hírek

2013.03.08. 08:31

A sármelléki reptérről lopták a fémet az elfogott tolvajok

Nagykanizsa - A rendőrök három férfit fogtak el, akik nagy mennyiségű fémhulladékot loptak el a sármelléki reptérről.

zaol.hu

Egy nagykanizsai telephelyen március 7-én, délután fogták el a rendőrök azt a három férfit, akik a megalapozott gyanú szerint nagy mennyiségű fémhulladékot loptak el a sármelléki reptérről. A férfiak az igazoltatáskor azt mondták a nagykanizsai járőröknek, hogy a fémhulladékhoz jutányos áron jutottak hozzá. Az intézkedést a keszthelyi rendőrök vették át, akik gyanúsítottként hallgatták ki a három férfit. Egyikük részletes beismerő vallomást tett, elmondta, tudta, hogy a sármelléki reptéren sok vashulladék van, ezért napokon keresztül oda járt, hogy ezeket leszerelje és összerakja.

Innen gyűjtötte össze  a férfi a fémhulladékot

V. László a nyomozóknak beismerte, hogy másik két férfit csak a pakoláshoz illetve az áru elszállításához hívta segítségül. A Keszthelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 34 éves O. Boldizsár, a 37 éves V. László és a 28 éves B. Krisztián sármelléki lakosok ellen - tájékoztatott pénteken a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!