Hírek

2012.09.25. 19:11

Olvasóink döntik el, ki lesz a kilencedik

Zala megye - A hét elején megkezdődött a Zalai Hírlap Emberséggel az egészségért elnevezésű akciójának kilencedik köre.

zaol.hu

Olvasóink ismét megválaszthatják a hónap orvosát, illetve ápolóját. A menetrend a szokásos, az október 1-ig tartó jelölést egy héten át, október 8-ig szavazás követi interneten vagy az újságból kivágott szelvénnyel. Túl a nyolcadik fordulón ideje, hogy áttekintsük, eddig kiket is tüntettek ki leginkább szavazataikkal az olvasók. Azért sem árt feleleveníteni a részeredményeket, mert ne feledjük, az év végén e nyertesek közül kerül majd ki, ugyancsak szavazás útján, az év orvosa és ápolója.

Ez alkalommal az orvosokat vesszük számba, legközelebb pedig az ápolókat. Megállapíthatjuk, hogy a nyolc győztes fele háziorvos (dr.Vass Éva, dr.Varga László, dr.Baán Attila és dr.Bakos Katalin), s közülük hárman vidéken teljesítenek szolgálatot. A másik négyes csapat szakorvosokból áll (dr.Muszil Zoltán sürgősségi, dr.Lutár András érsebész, dr.Magyar László traumatológus és dr.Buzogány Mária csecsemő- és gyermekgyógyász), s kivétel nélkül valamennyien a Zala Megyei Kórházban dolgoznak. Ami a nemek arányát illeti, 5:3-ra vezetnek a férfiak.

Dr. Muszil Zoltán (Zalaegerszeg)

Dr. Vass Éva (Zalaegerszeg)

Dr. Varga László (Zalacsány)

Dr. Lutár András (Zalaegerszeg)

Dr. Magyar László (Zeg.)

Dr. Baán Attila (Dióskál)

Dr.Bakos Katalin (Páka)

Dr. Buzogány Mária (Zeg.)

Nos, aki változtatni szeretne az összképen, s úgy érzi, további városokban, falvakban is kitűnő orvosok gyógyítanak, nem kell mást tennie, csak jelölni és szavazni.

A részleteket megtalálják itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!