Hírek

2012.05.16. 18:19

Visszavonták a MenDan Hotel üzemeltetőjének működési engedélyét

Zalakaros (pa) - A Zalai Hírlap információja szerint egyelőre nem fogad újabb vendégeket a MenDan Hotel, illetőleg a jelenlegi szállóvendégek kiszolgálásában és ellátásában is nehézségek merültek fel.

Sámel József

Mint a Zalai Hírlap munkatársa megtudta: az egyik bank által tulajdonolt karosi szálloda és a létesítmény üzemeltetője között már régóta vita van, melyet peres úton próbálnak rendezni. Ugyanakkor a bank már korábban felmondta az üzemeltetési szerződést, sőt új partnert is talált a szálloda működtetésére. A régi üzemeltető működési engedélyét nemrég vissza is vonták, ám a szállodát - forrásink szerint birtokvédelmet kérve - azóta sem engedte át, a helyszínen szerdán egyébként rendőröket is látni lehetett.

A Zalai Hírlap információja szerint a karosi önkormányzat is pert indított az üzemeltető ellen, mert nem folyt be a tavalyi idegenforgalmi adó.

Szerdán munkatársain keresztül megpróbáltuk elérni Várkonyi Gyulát, a szálloda üzemeltetőjét is, ám ő nem tudott rendelkezésünkre állni, mivel folyamatosan tárgyalt a fent említett ügyekben. Mindösszesen annyit üzent: jelenleg is folynak a tárgyalások az üzemeltetésről.

Kollégáink csütörtökön ismét megpróbálják megszólaltatni az érintetteket, természetesen Várkonyi Gyulának is biztosítjuk a megszólalás lehetőségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!