Hírek

2012.04.11. 11:15

A hónap orvosa dr. Varga László, a hónap asszisztense Vajda Józsefné

A hét végén lezárult a szavazás, amelynek keretében olvasóink ismét megválaszthatták a hónap orvosát és ápolóját, asszisztensét. Az egészségügyi dolgozók erkölcsi megbecsülését célzó akciónk áprilisi fordulójában szavazólapon és interneten összesen 1678 szavazat érkezett, ebből 904 az orvosokra és 774 az ápolókra, asszisztensekre.

Magyar Hajnalka

A voksok összesítése után megszületett az eredmény, ennek értelmében a hónap orvosa címet dr. Varga László, Zalacsány háziorvosa nyerte el; a hónap asszisztense pedig az ugyanezen körzetben dolgozó Vajda Józsefné, Erika lett.

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a jelölésnél és a voksolásnál pontosan adják meg a választott orvos és szakdolgozó nevét, ugyanis az asszonynév és leánykori név keverése a szavazatok megoszlásához vezethet. A többféle néven befutó voksok nem adódnak össze, hiszen nem derül ki, hogy ugyanazon személynek szánták.

Az e havi győzteseket jövő hét végén mutatjuk be. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!