Hírek

2012.02.01. 18:18

Dolgozókat keresnek: toborzóirodát nyit a Müller Letenyén

A hideg időjárás ellenére folyik a Müller logisztikai bázis kivitelezése, miközben a cég toborzóirodát nyit a letenyei polgármesteri hivatalban. A 18 ezer négyzetméteres raktárba több munkakörbe keresnek dolgozókat.

Horváth-Balogh Attila

A Müller Drogéria Magyarország plakátokon tette közzé szakemberigényét a városban. Eszerint a készülő központba raktáros, targoncavezető, címkéző, raktárvezető és szakfordító munkakörökbe keresnek szakembereket.

Halmi Béla, Letenye polgármestere elmondta: a szakfordító és a raktárvezető munkakörökben nyilván előírás a magas szintű németnyelv-tudás, ám a másik háromban ez nem feltétel. Két műszakban zajlik majd a foglalkoztatás, a 320 álláshelyre jelentős az érdeklődés, és a jelentkezők között szerencsére sok a fiatal. Halmi Béla szerint ez azt is jelenti, hogy az ifjúság a szülőhelyén szeretne maradni és boldogulni. Rámutatott: a fejlesztéstől sokat remélnek a munkanélküliség csökkentése ügyében úgy a város, mint a kistérség vonatkozásában.


- Immár négy éve dolgozom azon, hogy ez a logisztikai központ ide települjön, s a munkálatok láttán talán most már mindenki elhiszi, hogy a beruházás itt valósul meg - szögezte le végül a településvezető. - A cég e hónapban toborzóirodát nyit a polgármesteri hivatalban, s remélhetőleg szeptembertől már teljes gőzzel működik a raktárbázis.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!