Hírek

2011.09.30. 15:47

Veszik fel a dolgozókat a baromfifeldolgozó üzembe

Újabb, jelentős állámásához érkezett a Pacsán létesülő baromfifeldolgozó üzem. A létesítmény várhatóan október végén megkezdi a próbaüzemelést.

Sámel József

Erről Vigh László, a térség országgyűlési képviselője beszélt pénteki sajtótájékoztatóján Zalaszentgróton. Hangsúlyozta: az 1,5 milliárd forintos beruházás a vége felé közeledik, a tervek szerint október 20-30-a között az üzemben megkezdődik a munka. Hozzátette, hogy meghirdették az álláshelyeket, s ötven dolgozót vettek fel, a bővítés folytatódik. Csúsztatott felvételek lesznek, folyamatosan, ahogy bővül a termelés, 2-3 fő felvételére kerül sor. Ennek eredményeként várhatóan jövő év végére a létszám eléri a 120 főt. Természetesen - mondta - nem csak ennyi embert érint a beruházás, hiszen több száz csirke és pulykatermelő dolgozik majd be az üzemnek. Hangsúlyozta: a térség országgyűlési képviselőjeként Orbán Viktor miniszterelnököt kéri fel a megyei viszonylatban is jelentős létesítmény avatására. 



Kapcsolódó cikkeink: 

Pacsai siker: 224 millió 120 új munkahelyre (frissítve)

Szerelik a vágóvonalat a pacsai baromfivágóban

224 milliós támogatában részesül a pacsai baromfifeldolgozó

Őszre kész a baromfivágó Pacsán! Letették az alapkövet

Újraéled a zalai baromfiipar! (látványtervvel)

Október elejére elkészül a baromfivágó Pacsán




Zalabaromi-ügy - Olvassa el dossziénk cikkeit! Klikk IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!