Hírek

2011.09.06. 13:57

Angol nyelven, horvát és magyar hallgatókkal

A Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszán (PEN) kedden megkezdődött az intézmény által indított angol nyelvű, nemzetközi projektmenedzser diplomát adó posztgraduális képzés felvételi vizsgája.

Szalabán Attila

A megmérettetés előtt dr. Birkner Zoltán kampuszigazgató sajtótájékoztatón emlékeztetett rá: a PEN a Magyarország-Horvátország IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében nyújtott be sikeres pályázatot, melynek eredményeként 15 nagykanizsai és 15 Muraköz megyei horvát fiatal szerezhet nemzetközi projektmenedzser végzettséget. A képzésre összesen 100-an jelentkeztek  közülük 77 horvát és 23 nagykanizsai.

A kampuszigazgató szerint a PEN az új felsőoktatási törvény által preferált versenyben jó pozícióban van, s képes a változó piaci környezet elvárásainak megfelelni.
A projektről szólva dr. Fehérvölgyi Beáta elmondta: a felvételizők egy állásinterjúhoz hasonló beszélgetésen vesznek részt, természetesen angol nyelven. Eredményükről szerdán reggel értesülnek, s az első tanítási nap számukra szeptember 16-án kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!