Hírek

2011.07.15. 18:32

Aktív volt a Jobbik

Véget ért az első parlamenti év, melyet saját és frakciója szemszögéből értékelt pénteki nagykanizsai sajtótájékoztatóján Zakó László jobbikos országgyűlési képviselő

Szalabán Attila

Mint elmondta, a 2010 májusa óta eltelt időszakban  48 alkalommal szólalt fel a parlamentben, összesen 2 óra 49 percre kérve képviselőtársai figyelmét. Tevékenységét fémjelzi az általa benyújtott 16 önálló indítvány, melyek között a  hamis iskolai bizonyítványok tömeges méreteket öltő adásvétele ellen szólalt fel. Más képviselők indítványaihoz is csatlakozott, így például Magyarország alaptörvényéhez is módosító javaslatot nyújtottak be, a halálbüntetés visszaállítását kérve. Ezt  elutasította a parlament többsége.
Zakó László hozzátette: a Jobbik rendkívül aktív volt az elmúlt parlamenti időszakban, frakciójuk mindig a legnagyobb létszámarányban vett részt az üléseken. Szót ejtett arról is, hogy szerintük az országos média vagy blokád alá helyezte a pártjukat, vagy hamis színben mutatta be az eseményeket   a helyi sajtóorgánumokkal való kapcsolatukat ellenben  korrektnek ítélte meg a képviselő. Arra a kérdésünkre, hogy milyen volt az együttműködés az eltelt egy év során a három nagykanizsai honatya között, úgy válaszolt: szinte semmilyen kapcsolatot nem tartottak, nem egyeztettek a különböző ügyekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!