Hírek

2011.05.06. 07:03

Zala Megye Rendőrségéért: dr. Gyimesi Endre, Vértes Árpád és a Zala Megyei Polgárőrszövetség kapott elismerést

Május 5-én a Rendőrség Napja alkalmából tartott ünnepségen adta át dr. Tiborcz János r. dandártábornok, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője azokat az elismeréseket, melyeket a zalai rendőrök munkáját segítő természetes és jogi személyek részére alapított 2009-ben.

zaol.hu


A kezdeményezés célja: erkölcsileg elismerni azokat a személyeket és szervezeteket, akik és amelyek hosszú időn keresztül segítették, segítik a Zala megyei rendőrök munkáját.   Idén „Zala megye Rendőrségéért” kitüntető címben és a hozzá adományozott, Sárkányölő Szent György alakját ábrázoló üvegkerámia plakettben részesült dr. Gyimesi Endre országgyűlési képviselő, Zalaegerszeg megyei jogú város egykori polgármestere és Vértes Árpád, Hévíz város egykori polgármestere, valamint a Zala Megyei Polgárőrszövetség, melynek képviseletében Horváth Róbert elnök vette át az elismerést.      Az elismerésben részesültek nevében dr. Gyimesi Endre mondott pohárköszöntőt, aki - Vértes Árpádhoz hasonlóan - hangsúlyozta a rend és a közbiztonság fontosságát és a Rendőrség munkájának felelősségét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!