Hírek

2011.03.24. 15:44

Polgármestert választ Miháld vasárnap

A korábbi polgármester lemondása után újra választja vezetőjét Miháld. A polgármesteri székért két független jelölt indul.

zaol.hu

Mint arról korábban már beszámoltunk, Mándó Tibor  polgármester tavaly év végén mondott le tisztségéről.
   
Mándó Tibor, akit októberben harmadszor választottak meg a település vezetőjének korábban azt mondta lapunknak, hogy a testületben van pár ember, akivel nem tud együtt dolgozni.

- A napi problémák megoldása helyett folyamatosan a múltbéli sérelmeiket hozzák fel, s csip-csup ügyekkel terhelik a hivatalt, s engem is. Az már szót sem érdemel, hogy a választások óta valaki betörte az autóm ablakát, s egy alkalommal maró anyagot is öntöttek a kocsimra. Nem akarok senkinek az útjában lenni, eldöntöttem, hogy lemondok. Remélem, kritikusaim bizonyítják, hogy képesek jobban vezetni a települést - mondta még novemberben a település akkori vezetője.

Lemondása után az alpolgármester látta el feladatait.

A polgármesteri székért a március 27-i időközi választáson két független jelölt, Gerő Sándor és Hermán Sándor indul, utóbbit nem sokkal indulása bejelentése után atrocitás érte: megpofozták az utcán. Hermán Sándor feljelentést tett, az eset miatt a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon könnyű testi sértés vétségének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!