Hírek

2011.03.23. 06:37

A nyugdíjasok érdekében

A Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezete tegnap a nagykanizsai Honvéd Kaszinóban tartotta küldött közgyűlését, melyen vezetőségválasztásra is sor került.

Kelemen Valéria

Az érdekvédelemről szóló beszámolójában Fehér Imre elnök hangsúlyozta: az elmúlt négyéves ciklusnak kiemelkedő esztendeje volt 2010.Programjaik közül az élre kívánkozik az idősügyi stratégiát feldolgozó Idősek Akadémiája, melynek előadásait alkalmanként átlag kétszázan látogatták. A háztartási gépcserékre vonatkozó, 8,5 milliós nagyságrendű nyertes pályázatuk jóvoltából 107 idős társuk kapott kedvezményesen összesen 157 gépet, volt olyan, akinél a mosógép és a hűtőszekrény is cserére került.

Hagyományos rendezvényeik is a munkaterv szerint alakultak, az üdülési csekkeket is intézték, s a szintén pályázati segítséggel megvalósított fogyasztóvédelmi képzés során elkészült kiadványukat a tagszervezetek munkaanyagként használhatják. A jelölőbizottság előterjesztései nyomán a 31 tagszervezet küldöttei egyhangúlag újraválasztották Fehér Imrét elnöknek, a titkár Jeszek Ferenc lett, s az idei munkatervet is elfogadták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!