Hírek

2010.10.15. 17:41

Szót emelt a Jobbik: úgy hiába jelöl, ha soha nem fogadják el

Keszthely - Az önkormányzati szakbizottságok tagjainak megválasztásával kapcsolatosan emelt szót a Jobbik Magyarországért Mozgalom képviselete.

Horányi Árpád

Pénteken a városháza előtt tartott sajtótájékoztatót Zakó László, országgyűlési képviselő  és Selmeczy Zsuzsanna, városi alapszervezeti elnök, önkormányzati képviselő.
 
Zakó László úgy fogalmazott: általános tendenciaként mutatkozik, hogy a pártjuknak megjáró külsős bizottsági helyeket betöltő személyeket a Fidesz-KDNP képviselői nevezik meg.  

Példaként említette, hogy a megyegyűlési bizottságokban kapott 3 helyre ajánlottak közül  dr. Pap Ervin jelölését,  aki  a párt keszthelyi polgármesterjelöltje volt,  nem fogadta el a közgyűlés.

Selmeczy Zsuzsanna pedig az ellen emelt szót, hogy a kapott egy külsős bizottsági helyre a párt által javasolt dr. Szabó György halbiológus helyett a Fidesz-KDNP Somlyai Szilárdot jelölte, akit párttagságának felfüggesztése miatt nem tudnak jobbikosnak elfogadni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!