Hírek

2010.09.24. 17:50

Kertvárosi vigasság jótékony céllal (képgalériával)

Az első Kertvárosi vigasságokat 2006-ban rendezte meg először a településrészi önkormányzat és az Apáczai ÁMK Zalaegerszegen. Azóta minden évben mulatságba várják a környéken élőket.

Péter Gyöngyi

Az Apáczai ÁMK-nál egybegyűlteket üdvözlő alpolgármester, Gyutai Csaba pénteken előrebocsátotta, közösségben élni jó. Noha azt mondják, a lakótelepek elidegenítik egymástól az embereket, a Kertváros jó ellenpéldája ennek. A Kertvárosi Településrészi Önkormányzat vezetője, Rigó Csaba mindezt alátámasztandó, azt összegezte, összefogással mi mindent sikerült elérniük az elmúlt években.


A vigasság jótékony célt is szolgált, a zalaegerszegi Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványt szeretnék hozzásegíteni egy lélegeztetőgéphez.

A pénteki  találkozó keretében a Kamra titkai címmel nyílt kiállítás házilag tartósított termékekből. A gyerekeket sok más mellett trambulinnal, arcfestéssel, tűzoltóautó- bemutatóval várták, volt kulturális és csillagászati bemutató is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!