Hírek

2009.12.08. 07:27

Simon Józsit mentő vitte el az iskolából - pihenőre kényszerül

Simon Józsit hétfőn mentő vitte el az iskolából. Nővére úgy látja, egy kicsit elfáradt mostanában – régóta a figyelem középpontjában van, s egyszerre kell helytállnia otthon, az iskolában, illetve a munkahelyén.

zaol.hu

A fiú az elmúlt napokban többször is rosszul lett: szúrt és hevesen vert a szíve, verítékezett. Hétfőn reggel minden korábbinál komolyabb krízis érte el a Thúry György Szakképző Iskolában, ahonnét mentő vitte a Kanizsai Dorottya Kórház sürgősségi betegellátó osztályára.

Hétfőn nem is tudtunk beszélni vele. Nővérével, Adriennel váltottunk szót, aki úgy vélekedik: Józsi elfáradt.

– Sokan hívták, keresték mostanában, miközben több fronton is helyt kellett állnia. Az igazság az: emberfeletti, amit csinál – magyarázta Adrienn. – Vasárnap este fél nyolckor hívott fel először, hogy nem jól érzi magát, akkor a barátjával ment el az ügyeletre, ahol kapott egy nyugtató injekciót. De állítólag már előző nap, szombaton sem volt jól. Mindezek miatt tegnap reggel elkísértem az iskolába, ahol újra rosszul lett, s mentőt kellett hívnunk hozzá. A sürgősségin ismét kapott egy nyugtató injekciót, délután fél egy körül hoztuk haza, s a hátralévő időben csak aludt.

Adrienn elmondta: a következő időszakban Józsinak pihenésre lesz szüksége. Addig másik nővérével, Judittal segítenek neki a bevásárlásban, takarításban, s Árpika rendezésében – a fiú néhány igaz barátjához hasonlóan.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!