Hírek

2009.12.22. 03:28

Fórum, amin elmondhatták volna

Hévíz - Szombaton adtunk hírt a közmeghallgatásról, s közöltük a tiltakozásul távol maradt Sikeres Hévízért Képviselőcsoport sajtóközleményét, amire Vértes Árpád reagált levélben.

zaol.hu

A közmeghallgatásra a képviselő-testületi ülések rendjére vonatkozó szabályok az irányadók - írta a polgármester, kifejtve: Papp Gábor negyedmagával igazolatlanul volt távol, nem a közmeghallgatástól, hanem a képviselő-testülettől, a képviselt lakosságtól határolódtak el, az esetlegesen hozzájuk irányuló lakossági kérdések megválaszolásának lehetőségétől zárkóztak el. Nevetséges, hogy a beszámolót hosszúnak is demagógnak értékelik, hiszen az ülésen nem vettek részt, annak anyagát sem ismerhették. A kritikájukat a legilletékesebb fórumon, Hévíz lakossága előtt, éppen a közmeghallgatáson illett volna nyíltan megfogalmazniuk. Vértes Árpád hozzátette: a Sikeres Hévízért Képviselőcsoport hivatalosan nem létezik, az elnevezést a négy képviselő önkényesen, az önkormányzat szervezetei és működési szabályzatát semmibe véve használja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!