Hírek

2009.10.15. 05:16

Nem tűr halasztást az elkerülő út

Zalaszentgrót - A kormány az elmúlt húsz év legveszélyesebb költségvetését nyújtotta be az Országgyűlésnek, a Bajnai-csomagnak köszönhetően Magyarország helyzete tovább romlik.

Horváth A. Attila

Ezt Vigh László hangsúlyozta tegnapi tájékoztatóján, mondván: a településen élő emberek véleményét figyelembe véve több témában nyújtott be módosító indítványt a 2010-es költségvetéshez. Az egyik prioritást élvező módosítás - a mentőállomás mellett a zalalövői elkerülő út kiépítése. A városon áthaladó nagymértékű kamionforgalom szinte megmérgezi az ott élő emberek életét, mind fizikailag, mind mentálisan. A por- és zajártalom mellett a városban közlekedők napi életveszélynek vannak kitéve, nem beszélve az óvodába, iskolába járó gyermekekről.

- A helyzet orvoslása érdekében módosító indítványt nyújtottam be a 2010-es költségvetéshez. Fontosnak tartom, hogy a következő évben legalább már a beruházás előkészületei megkezdődjenek. Bízom abban, hogy pártállástól függetlenül a Zala megyei képviselők is támogatják e fontos és elengedhetetlen kezdeményezést - fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik