Hírek

2009.08.17. 07:26

Miss Balaton Fővárosa csupán 16 éves

Keszthely - Második alkalommal rendezték meg szombaton a Miss Balaton Fővárosa szépségversenyt a városban. Idén a nagystrandon drukkolhatott a gyönyörű lányoknak az összegyűlt tömeg.

Temesi Hilda

Az időjárás is kedvezett a csinos hölgyeknek, akik tízen jutottak a döntőbe a január óta zajló előválogatások alapján. Az internetes szavazásokat és a budapesti elődöntőt követően szakemberek vették kezelésbe a lányokat, hogy a nagy megmérettetésen a maximumot tudják nyújtani a színpadon. Tánczos Róbert, a verseny szervezője szeretné, ha a rendezvény országos szintű és színvonalú eseménnyé nőné ki magát, illetve turisztikai szempontból is jelentős eseménye lenne a szezonnak a Balaton nyugati részén.

A 15 és 27 éve közötti versenyzők az egész országból kerültek a a legszebbek közé. A sortos-pólós, fürdőruhás, majd estélyi ruhás felvonulás után végül a legszebbnek Németh Nikolett, tizenhat éves kenderesi tanuló bizonyult, aki egy kétszemélyes, egyhetes görögországi utat kapott jutalmul. Elárulta: titkon reménykedett, mint mindenki más, és persze nagyon örül a helyezésnek. Udvarhölgyei Réthi Éva és Verner Adrienn lettek, akik profi fotózási lehetőséget kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!