Hírek

2009.05.06. 02:29

Tanácsokat adnának

Nagykanizsa (hba) - A belváros rekonstrukciója kapcsán nem ártana újraéleszteni az előző ciklusban már megalakított tervtanácsot, illetve a közmű- és közszolgáltatási tanácsot, hogy a munkálatok összehangoltan folyjanak - véli Halász Gyula.

zaol.hu

A szabad demokrata önkormányzati képviselő tegnapi sajtótájékoztatóján jelezte: utóbbira nemcsak a belváros rekonstrukciója, hanem a célegyenesbe forduló szennyvízcsatorna-projekt okán, sőt, a városban folyó más fejlesztések kapcsán is szükség lenne. Általa ugyanis összehangolhatók a közműszolgáltatók munkái (hiszen azok képviselői foglalnak helyet benne), s megelőzhető az egyszer már helyreállított útfelület ismételt felbontása. A szakemberekből álló, a választások után megszüntetett tervtanács pedig a város építészeti öröksége szemszögéből vizsgálta a nagyobb beruházások terveit, s szakmai javaslatokat fogalmazott meg. Halász Gyula szerint e javaslatokra a városközpont megújítása kapcsán is szükség lenne, ezért kezdeményezi, hogy a városi főépítész tegyen javaslatot a testület ismételt létrehozására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!