Hírek

2009.05.15. 02:26

Pályázatok miatt módosították a költségvetést

Letenye (kv) - Halmi Béla polgármesteri beszámolójával indult a tegnapi testületi ülés, melyen elhangzott: Ráczné Lánczok Zsuzsanna lemondott képviselői mandátumáról.

Kelemen Valéria

Elsőként kettő, egyaránt május végéig benyújtandó pályázatról, s az azokhoz szükséges önrész biztosításáról tárgyalt a grémium. Elhangzott: a település fejlesztése és a közcélú munka magasabb szintű biztosítása érdekében konzorciumi együttműködéssel kívánnak pályázni eszközbeszerzésre, melynek feltétele, hogy a költségvetési rendelet tartalmazza az önrészt. Ugyanakkor idén is benyújtják a ravatalozó felújítására vonatkozó pályázatukat, amihez a korábban tervezettnél magasabb önrész szükséges. Ezek miatt a felhalmozási célú tartalék öszegét 3 millió 400 ezer forinttal csökkentették, s így a 2009. évi költségvetés bevételi és kiadási főösszege 984 millió 606 ezer forintra módosult. A továbbiakban az Építőipari Kereskedelmi Közszolgáltató Önkormányzati Vállalat (ÉKKÖV) 2008. évi zárszámadását, 2009. évi feladat- és fejlesztési tervét, valamint bérlemény-gazdáslkodási feladattervét fogadta el a testület, mely a Tanító öröksége díj adományozásáról zárt ajtók mögött tárgyalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!