Hírek

2009.05.06. 02:28

Követik és lehallgatják?

Nagykanizsa (pa) - Marton István szerint valaki követte őt a minap, sőt, azt sem tartja kizártnak, hogy lehallgatják a mobiltelefonját - hangzott el a tegnapi sajtótájékoztatón, ahol más témák is szóba kerültek.

Sámel József

Mint azt Marton István elmondta: a minap arra lett figyelmes, hogy autóját valaki követi. A polgármester elmesélte: éppen a kiskanizsai városrészben volt dolga, amikor észlelte, hogy egy szürke autó tapadt rá, melynek sofőrje fotót is készített róla és vendéglátójáról. Marton István szerint hazafelé menet - egy másik autóból - szintén szemmel tartották, ám ő le tudta olvasni a jármű rendszámát, sőt, mint mondta: már sejtése is van arról, hogy ki követhette. A polgármester mindenesetre bejelentést tett a rendőrségen, ám mint mondta: nem fűz sok reményt az ügy kiderítéséhez, hiszen korábban a hatóságok azt sem találták meg, aki lesavazta autóját, s aki bedobta házának ablakát. Marton István egyébként azt sem tartja kizártnak, hogy lehallgatják a telefonját.

A tájékoztatón más ügyekről is szó esett, egyebek között arról, hogy a jövő héten rendkívüli közgyűlést hív össze a polgármester, mivel szerinte a jegyző többször is vétett a törvényesség ellen. Legutóbb akkor - említett példát -, amikor nem tájékoztatta a testületet, hogy nem a közgyűlési döntésnek megfelelően kerül beszerzésre a kórházi CT-berendezés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!