Hírek

2009.05.04. 02:25

Kinevezték a főigazgatót

Keszthely (pe) - Egyebek mellett turisztikai témájú beszámolót hallgatott meg, s a Városi Kórház főigazgatói posztjára benyújtott pályázatokat is elbírálta a helyi önkormányzat képviselő-testülete tegnapi soros ülésén.

Petrovics Ernő

A Helikon kastélymúzeum igazgatójával, dr. Czoma Lászlóval szorosabb kulturális együttműködésről állapodott meg az önkormányzat, s dr. Ifi Ferenc az egészségügyi és szociális bizottság elnöke elmondta: a város és a kastély közösen új játszóteret épít nemsokára a kastélykörnyéki családok részére.

A városatyák a városi kórház főigazgatói beosztására benyújtott pályázatokat is elbírálta; dr. Kvarda Attila, az eddigi megbízott főigazgató nyerte el a kinevezést.

A 2008. évi belső ellenőrzési tevékenységről szóló előterjesztés vitája során Fodor Márk, a városfejlesztési bizottság elnöke megjegyezte, hogy noha az önkormányzatnál és intézményeinél évről évre megtörténik az ellenőrzés, a leírtaknak nincs foganatja. Szerinte például az ÁFA-visszaigénylés tárgyában, több millió forint ügyében a település jegyzőjének és a polgármesternek most is jobban oda kell hatnia .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!