Hírek

2008.06.11. 02:29

Inkább látványszervező

Nagykanizsa (sza) - Bárdosi Gábor, a Magyar Szocialista Párt helyi önkormányzati frakciójának tag- ja szerint a Fidesz által delegált kórházvezetés sorozatos hibáival eljátszot- ta a dolgozók bizalmát.

Szalabán Attila

Erről tegnapi sajtótájékoztatóján beszélt a városatya, aki kijelentette: számára jelenleg látvány- és rendezvényszervező irodának tűnik a Kanizsai Dorottya Kórház vezetése, és szerinte ebben nem csekély a helyi Fidesz-KDNP frakció felelőssége. Bárdosi Gábor idézte Szőlősi Márta fideszes önkormányzati képviselő egy korábbi kijelentését, melyben a jobboldali politikus úgy fogalmazott: a kórház vezetőit lejáratni akaróknak feltehetően az fáj, hogy 2007 elejétől a törvények betartásával működik a kórház, és vége a szabálytalanságoknak . Bárdosi Gábor bemutatta a Közbeszerzési Értesítő június 6-i számát, melyben olvasható: a Kanizsai Dorottya Kórház 2008 elején lefolytatott eljárása kapcsán a Közbeszerzési Döntőbizottság megállapította, hogy az egészségügyi intézmény több pontban megsértette a közbeszerzési törvényt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!