Hévíz

2015.02.02. 11:09

XV. Tűzoltóbál Hévízen

Hévíz - Idén tizenötödik alkalommal báloztak a zalai tűzoltók Hévízen. Az évenként megrendezésre kerülő esemény idén is jó hangulatban, közel kétszáz fő részvételével zajlott a korábbiaktól eltérően 2015-ben a hévízi Hungest Hotel Panorámában.

Az elmúlt tizenöt évhez hasonlóan idén is a Zala Megyei Tűzoltószövetség által szervezett bálon a hivatásos és önkéntes, valamint a nyugdíjas tűzoltók és különböző mentőszervezetek és társszerveink családtagjaikkal, baráti társaságaikkal vettek részt.

Az eseményt Egri Gyula tűzoltó ezredes a rendezvény védnöke, Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója nyitotta meg. Az igazgató úr beszédében kiemelte, hogy a 2014–es év Zala megyében tűzoltói beavatkozásokkal, eseményekkel teli év volt a szélsőséges időjárásnak köszönhetően. A tavalyi évben végrehajtott eredményes munkát megköszönve, jó szórakozást kívánva adta át a szót Strázsai Zoltánnak. A Zala Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke megköszönte a szépszámú részvételt és a Tűzoltószövetség támogatására felajánlott nagyszámú tombolatárgyat.

Az ünnepélyes megnyitó részeként a Rezidance tánccsoport táncait tekinthette meg a bálozó közönség, akik háromfajta különböző koreográfia alapján adták elő produkciójukat. Az este során svédasztalos vacsora, éjfél előtt nem sokkal pedig tombolahúzás színesítette a bál programját.  Az este jó hangulatban telt, a bál valamennyi résztvevője jól érezte magát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!