Hétvége

2015.06.19. 07:31

Staféta Szakacsits Szabolccsal

Balogh László a stafétát Szakacsits Szabolcsnak adta tovább, azt kérdezve, mi késztette rá, hogy milliókkal támogassa egykori iskoláját?

Magyar Hajnalka

 

– Bár a tanulást mindig komolyan vettem, attól tartok,  nem voltam mindig épp a legkönnyebben kezelhető diák – kezdi a nagykanizsai Batthyány-gimnázium egykori, ma Finnországban élő  tanulója.  – Iskoláim elvégzése után sok érdekes területen dolgozhattam, s a kitartó   munka, meg a szerencse úgy hozta, hogy a legutóbbi vállalkozásom az ötödik  leggyorsabban növekvő szoftvercéggé vált Európában. Ez azt jelenti, hogy ma, minden másodpercben három okostelefon, tablet, autó, TV és egyéb elektronikai termék kerül forgalomba a szoftverünkkel. A cég építése rengeteg kihívással,  izgalommal jár, nemcsak szakmai, hanem emberi szempontból is, mivel az egyre bonyolultabb kihívásokat sokszor csak igazi csapatmunkával lehet versenyképesen megoldani. Ekkor értettem meg igazan, hogy milyen sok önzetlen törődést, motivációt és szeretetet kaptunk tanárainktól. A támogatás csekély köszönet,  biztos vagyok benne, hogy jó kezekben és okosan kerül felhasználásra a diákok, a tanárok és az iskola javára.

A stafétát Szebenyi Máriának adta tovább, kérdése, mit tanácsol a mai fiataloknak egy boldog élet elérése érdekében?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!