Hétvége

2014.01.03. 10:30

Staféta Bognár Ákossal

Majer Norbert a stafétát Bognár Ákosnak, a zalaegerszegi Ifjúsági Kerekasztal elnökének adta tovább, az ernyőszervezet 2014-es tervei felől érdeklődve.

Magyar Hajnalka

- Fontos döntést hoztunk, egyesületté alakul a kerekasztal, az ebből fakadó teendők kötnek most le bennünket - kezdi Bognár Ákos. - Az egyesületi forma újabb lehetőségeket nyithat meg előttünk, egyebek közt könnyebben tudunk majd pályázni. Ernyőszervezetünk fő feladata, hogy a megyeszékhelyen működő ifjúsági szervezetek munkáját koordinála, s élénkítse a köztük zajló kommunikációt. E folyamat arra is rávilágított, hogy a területen akadnak párhuzamosságok, átfedések, ugyanakkor gazdátlan fehér foltok is. Igyekeztünk jobb belső arányokat kialakítani a feladatok megosztásában.

Tavaly indították el a fiatal vállakozók piknikje című programot, amit idén folytatni kívánnak. A szakmai összejövetel, eszmecsere célja, hogy képezzék, informálják, helyzetbe hozzák a fiatal vállalkozókat. Az Ifjúsági Kerekasztal fórumot, találkozási lehetőséget, együttműködési platformot kínál mindehhez.

Bognár Ákos a stafétát Merth Attilának, a ZTE Röplabda Klub szakmai vezetőjének adta tovább, a jövő terveiről érdeklődve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!